Welkom op mijn portfoliowebsite. Het portfolio dat online staat is slecht een greep uit al mijn schetsen en tekeningen die ik in de afgelopen jaren heb gemaakt. In deze jaren heb ik mijn stijl en handschrift als tekenaar leren kennen, in plaats van die te maken of bij te sturen. Van nature ben ik duidelijk een ‘realist’ in mijn tekenstijl. In zowel detailtekening, als in simpele lijntekeningen, zoals een striptekening, streef ik naar een realistische en natuurlijke verhouding, lichtval en perspectief. Vooral portretten, tatoeage ontwerpen, pin-up en artistiek naakt zijn ‘mijn ding’.

Tekenen is voor mij een uitlaatklep en een manier om een gevoel of een idee uit te beelden. Net als het ‘van je af schrijven’ is tekenen een manier om iets te creëren dat voor anderen eerst onzichtbaar was.

Anderzijds zie ik het zo goed en gedetailleerd mogelijk natekenen als uitdaging. Dit geeft een portret een andere dimensie en diepgang. Ook in fotografie zoek ik naar het bijzondere of het artistieke in het gewone.

Met Drawsome art laat ik zien wat er van mijn tekentafel af komt en werk ik graag samen met jou als opdrachtgever. Laat een berichtje of mailtje achter als ik iets voor je kan betekenen! Deze mogelijkheden zijn er onder andere:

  • Samen brainstormen en schetsen van een ontwerp (van je bedrijf, band, evenement, tattoo etc) + uitwerking.
  • Portrettekening van een van je eigen foto’s
  • Een fotoshoot met portrettekening van één of meerdere foto’s
  • Tekening uit dit online portfolio aanschaffen

 

Astrid Kasbergen